Pozovite nas: +381 11 316 07 24

Prvomajska 8n, Zemun Na mapi

About us

Penilne i testikularne proteze

Penilne i testikularne proteze

Tube penilna proteza

Erektilna disfunkcija čest problem savremenog muškarca. Studije sprovedene u Sjedinjenim Državama pokazuju da se javlja kod 55% muškaraca starijih od 65 godina, i da ova populacija ima seksualne poremećaje, od minimalnih do onih od većeg značaja.

Frame Left

TUBE penilni implant je savitljiv polučvrsti implant namenjen za hirurški tretman erektivne disfunkcije implantacijom u corpus cavernosum penisa. Sastoji se od dva cilindra sa srebrnim jezgrom, prekrivenog cevčicom od politetrafluoroetilena (PTFE), sve zajedno unutar čvrstog silikonskog omotača.
Proteza je tako konstruisana da obezbedi neophodnu čvrstinu i komfor kod pacijenta, uz minimalan rizik od iritacije i korozije.

N&S Testikularna proteza

Testikularni implant može biti značajan iz nekoliko razloga. Neke naučne studije pokazuju da gubitak ili nedostatak testisa može krajnje negativno uticati na psihološko stanje kako odraslog muškarca, tako i deteta.

Frame Left

N&S testikularna proteza je implant dizajniran da hirurški zameni oblik i veličinu prirodnog testisa. Konzistentnost materijala proteze otklanja rizik od migracije unutar tela.
Silikonski elastomer poslednje generacije koji se koristi za pravljenje ove proteze obezbeđuje konzistentnos dizajnu tako da on liči na testis, zahvaljujući manjoj tvrdoći baznog materijala.