Pozovite nas: +381 11 316 07 24

Prvomajska 8n, Zemun Na mapi

About us

Kontejneri za sterilizaciju

Kontejneri za sterilizaciju

Bolnicama su potrebni sistemi koji garantuju apsolutnu sigurnost. U isto vreme, pod velikim su pritiskom da smanje troškove. Imajući u vidu ove zahteve Martin je razvio nove sterilne kontejnere sa MicroStop tehnologijom. U ovom segmentu tržišta, Microstop je trenutno najinovativnija tehnologija na svetu.

Microstop sistem za zadržavanje bakterija radi kao mikrobakterijska barijera koja odvaja mikroorganizme iz vazduha i to na način da se vrši fizička zamena vazduha iz sterilizatora u kontejner. Prilikom tog procesa, mikroorganizmi su zaustaljeni (imobilisani) na filteru i njihov prodor u unutrašnjost kontejnera je sprečen.

Postojanje indikatora (crveno/zeleno) nam omogućava da se svako neautorizovano otvaranja kontejnera i samim tim gubljenje sterilnosti odmah može zapaziti. Mikrobiološke naučne studije impresivno potvrđuju da je efikasnost Microstop sistema iskazana sa dokazanom stopom zadržavanja bakterija od 99,99999%.

Kontejneri se mogu resterilisati nebrojeno puta i ne iziskuju dodatne troškove, tako da je ovaj sistem u velikoj prednosti u odnosu sisteme za zamenjivim filterom.

KLS Martin je patentirao ovaj tip plastike kao pogodan materijal za konstrukciju kontejnera. Lagani aluminijumski kontejner ima veliki kapacitet kao i izvrsnu toplotnu provodnost te su rezultati sušenja impresivni.

Sistem je dostupan u tri veličine i različitim težinama – sa dimenzijama koji perfektno odgovaraju za najbolje iskorišćenje prostora, kako u sterilizatoru tako i u sterilnoj sobi.