Pozovite nas: +381 11 316 07 24

Prvomajska 8n, Zemun Na mapi

About us

Zastupništva

Zastupništva

 

MEDALEX d.o.o. zastupa sledeće firme:

Frame Left

KLS Marting već decenijama proizvodi hirurške instrumente, a čitav proces proizvodnje i danas je u potpunosti smešten u isključivo Nemačkoj, u pogonima poslednje generacije. Rezultat su – jednostavno najbolji hirurški instrumenti na tržištu na koje se oslanjaju milioni medicinskih stručnjaka širom sveta.


 

Frame Left

Microline Surgical je posvećen dizajniranju, razvoju, izradi i distribuciji inovativnih minimalno invazivnih hirurških instrumenata koji zadovoljavaju ili prevazilaze potrebe i očekivanja profesionalaca posvećenih hirurškoj praksi.


 

Frame Left

Merivaara je finska kompanija sa preko 100 godina iskustva u proizvodnji bolničke opreme. Danas su Marivaarini bolesnički kreveti i operacioni stolovi visoko cenjeni u preko 100 zemalja sveta zahvaljujući njihovoj trajnosti i jednostavnosti upotrebe.

Frame Left

CampMedica je najveći rumunski proizvođač rapid testova koji primenjuje sistem kvaliteta u skladu sa standardima Evropske unije – CE i ISO 13485.


 

Frame Left

Meyer-Haake je nemački proizvođač fokusiran na oblasti radiohirurgije, estetske hirurgije, anti-aging-a i tretmana rana.

 

Frame Left

A.M.I. je Austrijska kompanija osnovana 1998. godine. Od 2004. godine sedište joj je u Feldkirhu. Za krtko vreme A.M.I. je postala renomirani proizvođač novih inovativnih proizvoda i metoda u hirurhiji na tlu Evrope, a danas je prisutna širom sveta.

 

Frame Left

Od osnivanja 1962. godine, ključni faktori Vygon-ovog rasta su: stalno istraživanje tehnologija i tržišta, implementacija poslednjih tehnologija na svim nivoima, posvećenost zadovoljstvu korisnika i visokim standardima kvaliteta i pouzdanosti. Zahvaljujući tome, ime Vygon je postalo sinonim za kvalitet i pouzdanost na polju potrošnog medicinskog i hirurškog materijala.