Pozovite nas: +381 11 316 07 24

Prvomajska 8n, Zemun Na mapi

About us

Rapid Testovi

Rapid Testovi

See Now Rapid testovi je linija brzih i pouzdanih testova proizvedenih u Evropskoj Uniji. Preciznost, brzina, efikasnost u otkrivanju medicinskog stanja pacijenta, kao i povoljna cena glavne su odlike ovih tekstova. Naši proizvodi koriste se profesionalno u bolnicama, kliničkim laboratorijama i lekarskim ordinacijama, ali i vi ih možete koristiti kod kuće.

Za više informacija o rapid testovima posetite sajt www.rapidtest.rs

“See Now” Helicobacter Test

Frame Left

Helicobacter pylori (H. pylori) je bakterija koja nastanjuje sluznicu želuca i izaziva gastritis. Više od polovine svetske populacije je zaraženo ovom bakterijom. Najčešće se prenosi prljavim rukama, ređe putem zagađene vode ili hrane.


“See Now” Test za plodne dane

Frame Left

See Now LH test je brzi i jednostavan test za kućno (in vitro) utvrđivanje plodnih dana, koji određuje nivo LH hormona (luteinizing hormone) u urinu. Na osnovu prisustva ovog hormona mogu se utvrditi plodni dani u ciklusu žene, to jest dani kada postoji najveća verovatnoća da dođe do trudnoće.

“See Now” Test za trudnoću

Frame Left

See Now hCG (human Chorionic Gonadotropin) je brz i jednostavan test koji detektuje hCG hormon u urinu (in vitro) te se koristi za rano dijagnostifikovanje trudnoće u kućnim uslovima. Dostupan je u vidu test tračica i test pločica. Uz testove se dobija upustvo za upotrebu i očitavanje rezultata.

Za više informacija o rapid testovima posetite sajt www.rapidtest.rs