Pozovite nas: +381 11 316 07 24

Prvomajska 8n, Zemun Na mapi

About us

MCO 25plus i MCO 50plus

MCO 25plus i MCO 50plus

Novi Martinov CO2 laseri MCO 25plus i MCO 50plus nastavak su nove linije lasera za hirurgiju. Impresioniraju svojim futurističkim dizajnom, operativnošću i lakoćom eksploatacije. Veliki i jasno struktuiran Bluemod LCD daje korisniku izvanredan pregled svih radnih parametara kojima se lako i brzo pristupa preko inteligentnog operatorskog interfejsa (quick tip panel).

Korisniku je na raspolaganju mnoštvo aplikacija i operacionih modova koji se karakterišu visokom preciznošću i minimalnim termičkim opterećenjem. Izvanredan primer je superpuls režim sa ultra kratkim impulsima trajanja samo 0.3 ms. Ističe se i integrisan softScanplus skener za kontrolisane evaporizacije tkiva u opštoj i estetskoj hirurgiji. SoftScanplus se može koristiti u svim miktrohirurškim oblastima.

Široka lepeza pribora čini CO2 lasere idealnim za korišćenje u dermatologiji, estetskoj i plastičnoj hirurgiji, ORL, ginekologiji, neurohirurgiji i opštoj hirurgiji. Mnoštovo specijalnih nastavaka i visokokvalitetnih mikro point manipulatora dozvoljava korišćenje ovih lasera sa hirurškim mikroskopom.