Pozovite nas: +381 11 316 07 24

Prvomajska 8n, Zemun Na mapi

About us

Diomax® Diodni laser

Diomax® Diodni laser

Diomax® Diodni laser

Diodni laser diomax® ispunjava najviše zahteve u pogledu fizičkih karakteristika laserskog zraka. Usled širokog spektra primena i jednostavnog intuitivnog rukovanja, diomax® je neizbežan u naprednoj hirurgiji.

Laser diomax® postavlja nove standarde sa svojim laserskim zrakom. Njegova numerička apertura od 0.22 obezbeđuje takve osobine zraka kakve su do sada bile moguće jedino kod čvrstih lasera.

Šta se može učiniti sa ovim laserom? Preko 50 podesivih programa dostupni su hirurzima za najrazličitije primene. Svaki parametar se može podešavati putem rotirajućeg dugmeta i jasno je prikazan na velikom kolor displeju, što hirurgu daje dobar pregled i kontrolu nad uređajem.

Ono što Diomax® čini tako prilagodljivim je talasna dužina od 980 nm koju karakteriše odlična absorpcija od strane hemoglobina i vode, pa je zato pogodna za korišćenje na skoro svim poljima hirurgije. A pošto diomax® obezbeđuje ekstremno kratak period pulsa od samo 5 ms, zagarantovan je veoma nežan tretman pacijenta.

Ukratko, diomax® je jednostavan za upotrebu, prilagodljiv i prvoklasan u pogledu kvaliteta zraka. Ovaj laser pruža hirurzima optimalne uslove za svaku aplikaciju.